Tutustu uuteen Toyota Miraihin

Vetyvoimaa sen kauneimmassa muodossa

Toisen sukupolven Mirain ulkoasu ei jätä toivomisen varaa: sen elegantit mittasuhteet, voimakkaat ja matalat linjat sekä näyttävät renkaat henkivät voimaa ja ainutlaatuisuutta. Uuden Force Blue Multiple Layers -ulkovärin kirkkaus ja syvyys on saavutettu lukemattomien maalikerrosten avulla. Moderni tyyli jatkuu myös auton tilavassa matkustamossa, joka on suunniteltu mukavaan matkantekoon.

 

Vetyvoimaa

Mirain sydän on ainutlaatuinen polttokenno- ja hybriditeknologian yhdistävä TFCS-järjestelmä (Toyota Fuel Cell System). Kolmikerroksisiin vetysäiliöihin varastoitu vety muuntuu polttokennoissa tapahtuvan kemiallisen reaktion seurauksena sähköksi, jota käytetään auton liikuttamiseen. Auton täyteen tankkaaminen kestää vain muutaman minuutin. 

Tulos? Ei lainkaan lähipäästöjä, jopa 650 kilometrin toimintamatka ja poikkeuksellinen voiman tunne ja hiljaisuus. 

Mirai näyttää tietä tulevaisuuteen. Koe ajaminen täysin uudella tavalla.

Ajaminen ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä

Sulje kaupungin häly ulkopuolelle ja anna mielesi levätä Mirain tyylikkäässä ja tilavassa matkustamossa. 

Päivän kääntyessä iltaan tyylikäs valaistus varmistaa, että näet kaiken olennaisen. Kuljettajaa ilahduttaa myös suuri ja selkeä mittaristo. 

Sano myös hyvästit pysäköintihuolille ja anna Mirain huolehtia pysäköinnistä. Älykäs Toyota Teammate Advanced Park -pysäköintijärjestelmä laittaa auton ruutuun puolestasi.

Nautinnollinen ajokokemus

Elegantti ja urheilullinen Mirai tarjoaa nautinnollisen ajokokemuksen. Auto on kevyt ja mukava käsitellä, ja moottoritieajossa kuljettaja voi nauttia poikkeuksellisesta voiman tunteesta kaikilla ajonopeuksilla. Moderni varustelu, kuten langaton älypuhelimen lataus, viimeistelee käyttömukavuuden. 

Lisäksi voit jäähdyttää tai lämmittää matkustamon lämpötilan sopivaksi ennen matkasi alkua älypuhelimesi avulla.

Kohti puhdasta ja kestävää tulevaisuutta

Pitkän innovaatioperinteen pohjalle rakentuvan uuden Mirain ainoat päästöt ovat puhtaita vesipisaroita. Huippuunsa hiottu vetyteknologia ei tuota lainkaan lähipäästöjä, mutta kehitys ei pysähdy tähän. Mirain kaltaiset polttokennoautot ovat vasta alku matkallamme. Vetyä hyödynnetään jo niin maalla kuin merelläkin mm. polttokennotrukeissa, raskaassa kalustossa, SORA-polttokennobussissa sekä maailman merillä seilaavalla ainutlaatuisella Energy Observer -aluksella, joka tuottaa oman energiansa.

Mirai ei ole vielä myynnissä Suomessa, mutta me uskomme, että vety on suunta tulevaisuuteen. Toyota jatkaa vetyteknologian kehittämistä koko ajan niin kevyen kuin raskaan kaluston osalta. Toyota ei yksin voi missään päin maailmaa pakottaa kehitystä vety-yhteiskunnan suuntaan, mutta Toyota toimii aktiivisesti yhteistyössä niiden tahojen kanssa, jotka haluavat mahdollistaa täysin päästöttömän tulevaisuuden. Kun maailma alkaa olla valmis vedylle, Toyota on sitä jo.

Vety on suunta tulevaisuuteen

Vaihtoehtoisen energianlähteen löytämisen tarve fossiilisille polttoaineille on todellinen, ja me Toyotalla uskomme, että vety on suunta tulevaisuuteen. Voimme saavuttaa huomattavia ympäristöllisiä ja yhteiskunnallisia etuja suuntautumalla sekä hiilidioksidivapaaseen vetypolttoaineeseen että kierrätettäviin energialähteisiin. Nämä ratkaisut ovat tärkeä osa Toyotan pitkän tähtäimen Environmental Vision 2050 -ohjelmaa. Haluamme löytää tasapainon luonnon ja yhteiskunnan välille.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot