KINTO Flex

Tarvitsetko autoa, mutta et halua sitoutua vuosiksi?

KINTO Flex on auton kuukausitilauspalvelu, jonka kautta saat oman auton tarjoaman vapauden huolettomasti vain kuukauden sitoutumisajalla ja yksinkertaisella kuukausihinnalla.
 

Tutustu ja tilaa

 

Erilaiset asiakkaamme kaipaavat erilaisia ratkaisuja liikkumistarpeisiinsa. Suurelle osalle oma auto on erinomainen vaihtoehto, mutta yhä useampi kaipaa auton omistamisen rinnalle joustavampaa ja huolettomampaa ratkaisua. Asiakkaalla voi olla tilapäinen tarve esimerkiksi kausiautolle tai kulkuvälineelle vaikkapa kesäloman ajaksi. KINTO Flex vastaa tähän tarpeeseen.

Miksi myös autoilu ei voisi olla yhtä helppoa kuin suoratoistopalvelun tilaaminen? KINTO Flex on kuukausitilaukseen perustuva palvelu, jonka avulla voit tilata auton käyttöösi kädenkäänteessä netistä. Tilaukseen tarvitsee sitoutua vain kuukaudeksi ja se on voimassa toistaiseksi, kunnes peruutat palvelun. Kiinteään maksukortilta veloitettavaan kuukausittaiseen maksuun sisältyvät niin huollot, vakuutukset, ajoneuvovero kuin renkaiden vaihdot ja säilytykset. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia autoilun helppoudesta ja polttoaineen lisäämisestä.

Palvelussa on tarjolla useita Toyotan ja Lexuksen eri malleja kymmenillä paikkakunnilla ympäri Suomea. Tarkempaa tietoa autotarjoomasta ja palvelun saatavuudesta löydät sen verkkosivuilta.

KINTO Flex on ensimmäinen Suomessa lanseerattu KINTO-palvelu. KINTO on Toyotan kansainvälinen globaali liikkuvuuspalvelubrändi, joka toimii jo yli 30 maassa erilaisten ihmisten liikkuvuutta edistävien palveluiden tarjoajana.

​​​​​​​

KINTO Flex

Huoleton tapa liikkua, kuukauden sitoutumisajalla.
 

Tutustu ja tilaa