TOYOTA COROLLA HYBRID

KOKO KANSAN COROLLA

Toyota Corolla Hybrid on jälleen kerran vuoden myydyin hybridi ja automalli. Lämmin kiitos uskollisille asiakkaillemme vuodesta 2021. Koko kansan Corolla näkyy kaupungeissa ja maanteillä ympäri Suomen. Hybridi pitää kulutuksen matalana ja ajonautinnon korkealla. Sen lisäksi ajat jopa puolet ajasta sähköllä. Koeaja Toyota Corolla Hybrid ja hyödynnä talvirengasetu. Tutustu myös uuteen Toyota Easy Yksityisleasingiin, joka on saatavilla kaikkiin Corolla-malleihin.

Hyödynnä talvirengasetu Corolla-malleihin

Tarjoamme nyt Corolla-malleihin talvirengasyhdistelmän kevytmetallivantein hintaan 99 €. Esim. valitessasi hyvin varustellun Toyota Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid Prestige Edition -mallin kokonaisetusi on jopa 2 400 €. 

Tutustu Corolla-malliston talvirengasetuihin »

Iso ja monikäyttöinen Corolla Touring Sports

Iso Corolla Touring Sports tarjoaa linjakkaan ulkonäön lisäksi myös monikäyttöistä tilaa, ja se sopiikin erinomaisesti aktiivisille ja harrastaville perheille. Suureen, lähes 600-litraiseen tavaratilaan mahtuu helposti vaikkapa koko perheen matkalaukut tai mökkiviikon varusteet, ja saatavilla oleva sähköinen takaluukku jalanheilautustoiminnolla helpottaa arkea. 1.8-litraisen hybridivoimalinjan lisäksi valittavana on myös kaksilitrainen hybridivoimalinja, joka tarjoaa jopa 184 hv:n tehon. Valitsetpa kumman tahansa, päivittäinen ajo on aina helppoa ja hauskaa. Koko Corolla-mallisto on tilattavissa myös verkossa.

 • Talvirenkaat kevytmetallivantein kaikkiin Corolla Touring Sports -malleihin 99 €
 • Edition-mallin asiakasetu jopa 900 €
 • Valitessasi Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid Prestige Edition -mallin on kokonaisetusi jopa 2 400 €
 • Uusi Toyota Easy Yksityisleasing saatavilla nyt kaikkiin Corolla-malleihin. Esimerkiksi Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Prestige Edition, Toyota Easy Yksityisleasing esim. 449 €/kk*

* Sopimuskausi 36 kuukautta / 45 000 km. Leasing-vuokrat (erät 1–36) yht. 16 164 €. Ei käsirahaa. Sopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tarjoaa Toyota Finance Finland Oy

Toyota Easy Yksityisleasing - helppoa ja huoletonta autoilua

 

 

Toyota Easy Yksityisleasing on uusi, Toyotan oma, leasingratkaisu helppoon ja huolettomaan autoiluun. Se on nyt saatavilla valikoituihin Toyota-malleihin. Palvelu on pitkäaikaista auton vuokraamista, ja se on suunnattu sinulle, joka haluat auton ennalta sovituksi ajaksi kattavalla kuukausierällä, johon sisältyy mm. huollot, sovitut ajokilometrit ja kahdet renkaat. Halutessasi voit yhdistää kuukausivuokraan myös Toyota Rahoituskasko -autovakuutuksen. Sinun ei tarvitse kantaa huolta auton arvonalenemisesta, sillä sopimuksen lopussa vain palautat auton Toyota-liikkeeseen.

 

Toyota Easy Yksityisleasing sisältää:

 • Määräaikaishuollot
 • Sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi
 • Öljynvaihdot ja -lisäykset
 • Tekniset korjaukset
 • Kesä- ja talvirenkaat vanteineen
 • Renkaiden kausivaihdon
 • Rengassarjojen uusinnat
 • Katsastusmaksut

Suomen myydyin hybridi ja automalli: Tietolähde: Henkilöautojen ensirekisteröinnit 2021, Netwheels Oy, Mittaristo & Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, liikenneasioiden rekisteri. Talvirengaskampanja koskee uusia asiakastilauksia (vain yksityistilauksia) ja on voimassa 22.1.2022 saakka. Talvirengassarja sisältää nasta- tai kitkarenkaat kevytmetallivantein. Kuvien autot erikoisvarustein.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot