Uutuusmalli Yaris Cross Hybrid nyt kiertueella

Tervetuloa tutustumaan meille!

Tule ja näe Yaris Cross Hybrid meillä!

Vaasassa: lauantaina 24.7. klo 10.00-15.00

Tervajoella maanantaina 26.7. klo 10.00-18.00

Porissa keskiviikkona 11.8.  klo 10.00-18.00

Raumalla torstaina 12.8. klo 10.00-18.00

Uutuusmalli Yaris Cross yhdistää kompaktin hybridiauton ja katumaasturin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla. Sen voimaa uhkuva ulkoasu ja kompaktia kokoa isommat ominaisuudet ammentavat Toyotan pitkästä katumaasturiosaamisesta. Näyttävä muotoilu ja korkea istuma-asento tarjoavat sinulle kaikki katumaasturin mukavuudet, mutta kompaktien mittasuhteidensa ansiosta Yaris Cross on ketterä pyöriteltävä myös kaupungissa.

Silmää hivelevä muotoilu kohtaa uusimman teknologian

Uuden Yaris Cross -mallin pellin alta löytyy Toyotan neljännen sukupolven hybriditeknologiaa, jonka ansiosta ajat jopa puolet ajasta sähköllä. 1,5-litraiseen bensiinimoottoriin pohjautuva hybridijärjestelmä reagoi herkästi kuljettajan tarpeisiin. Moottori tarjoaa 116 hevosvoiman tehon, polttoaineen kulutuksen ja päästöjen pysyessä kuitenkin alhaisina.

Etuveto tai AWD-i-neliveto

Mikäli haluat saada uudesta Yaris Cross -hybridimaasturista kaiken irti, valitse autoosi älykäs AWD-i-nelivetojärjestelmä. Sen ansiosta meno on huolettoman varmaa kaikilla alustoilla - kulutuksen ja päästöjen pysyessä alhaisina.

Tervetuloa tutustumaan!

Uutuusmalli Yaris Cross Hybrid on nyt ennakkomyynnissä meillä.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot