Avensis

Tietää mitä on edessä.

Uusi Toyota Avensis. Dynaaminen muotoilu kohtaa modernin teknologian.

Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot ja dynaaminen uusi ulkonäkö, jossa pienintäkään yksityiskohtaa ei ole unohdettu – uusi Avensis on paras valinta.

alkaen
25303,21
Toyota Jousto -rahoitus esim.
245,61 €/kk
Laske rahoitus
Yhdistetty kulutus
Mallisto alkaen
5.9 l/100km
Yhdistetty CO2
Vanha NEDC-mittaustapa

Mallisto alkaen
138 g/km
Teho
Mallisto max
152 hv
Yhdistetty kulutus
Mallisto alkaen
5.9 l/100km
Yhdistetty CO2
Mallisto alkaen
138 g/km
Teho
Mallisto max
152 hv

Valitse sopiva varustelutaso

300 g CO2/km
15 l /100km
Loading...
Sulje

Life*
Life-varustetaso on yhdistelmä tärkeimpiä mukavuus- ja turvallisuusvarusteita: mm. ilmastointilaite, vakionopeussäädin, Bluetooth® -ominaisuudet ja vakiona oleva Pre-Collision-järjestelmä.*)Ei uusia tehdastilauksia. Tarkista saatavuus Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Life*

alkaen
€/kk

Sulje

Active*
Active-varusteluun kuuluvat mm. kaksialueinen automaatti-ilmastointi, 16" kevytmetallivanteet, Toyota Touch -mediakeskus, kangas-Alcantara -istuinverhoilu ja Toyota Safety Sense -turvallisuusvarustelu.*)Ei uusia tehdastilauksia. Tarkista saatavuus Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Active*

alkaen
€/kk

Sulje

Active Edition*
Active Edition varusteluun kuuluu Pre-Collision järjestelmä, kaistavahti, liikennemerkkien tunnistus ja automaattiset kaukovalot. Mukana on myös peruutuskamera, Bi-LED-ajovalot, 17” kevytmetallivanteet ja automaatti ilmastointi. *)Ei uusia tehdastilauksia. Tarkista saatavuus Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Active Edition*

alkaen
€/kk

Sulje

Premium*
Premium-varustetasoon kuuluvat mm. Smart Entry & Start -järjestelmä, täysnahkaverhoillut istuimet ja sähkösäätöinen kuljettajan istuin muistitoiminnolla.*)Ei uusia tehdastilauksia. Tarkista saatavuus Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Premium*

alkaen
€/kk

Lisävarusteet

Hinta sisältää asennuksen, mutta vaihtelee jälleenmyyjäkohtaisesti. Varmista aina varusteiden saatavuus ja lopullinen hinta Toyota-jälleenmyyjältäsi

Järjestä:
Näytä:
Ruudukko Lista
Kaikki
0,00
Sulje
0,00
Tuotenumero:
Lue lisää
Ulkoa
Sisältä
Varustepaketit

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

  Ota yhteyttä

Myyjien yhteystiedot

Tarjoukset ja kampanjat